x

Sony PlayStation Move Controller

De Originele Move Motion Controller is ideaal voor gamers die actief willen bezig zijn met hun PlayStation 3. De Move Motion Controller laat jouw bewegingen tot leven komen in je favoriete game.

Door de one-on-one besturing, waar de Move Motion Controlle

€ 39,99

Aantal:

Omschrijving

Sony PlayStation Move Controller

Specificaties:

 • De Originele Move Motion Controller is ideaal voor gamers die actief willen bezig zijn met hun PlayStation 3. De Move Motion Controller laat jouw bewegingen tot leven komen in je favoriete game.
 • Door de one-on-one besturing, waar de Move Motion Controller over beschikt, worden al je bewegingen met uiterste precisie overgenomen op je beeldscherm. Ook veranderd de Move Motion Controller van kleur, zo zijn de spannende en sfeervolle momenten direct in je handen zichtbaar.
 • Werkt uitstekend
 • Verkeert in goede staat

  Garantie:
  1 MAAND GARANTIE

Bij ons: €39.99!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zoetermeer.

Used Products Zoetermeer
Plaats 12
2711 AW Zoetermeer

Telefoon: 079-3164605
WhatsApp: 0686222980

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • IDEAL in de webshop