x

Lidl smart home Colour-Change E27 lamp || Werkt met Philips Hue

Multi colour lamp

E27 LED

Werkt met Zigbee

Op Lidl smart Home en Philips Hue

€ 6,49

Aantal:

Omschrijving

Lidl Smart Home koppelen aan Philips Hue

We nemen als voorbeeld een nieuwe E27-lamp van Lidl Smart Home. Plaats deze lamp in een armatuur naar keuze en je zult zien dat de lamp gaat pulseren. Open nu de Philips Hue-app. Klik rechtsonder in de Philips Hue-app op Instellingen en kies dan Lampconfiguratie. Bovenaan zie je direct de knop ‘Lamp toevoegen’ staan. In het volgende scherm kies je voor de groene knop ‘Zoek’ onderaan het scherm. Waarschijnlijk merk je na een paar seconden al resultaat. De lamp stopt met pulseren en de tekst ‘Extended Color Light’ verschijnt in de app. Nu is de slimme lamp met grote fitting van Lidl toegevoegd aan de Philips Hue Bridge en de Philips Hue-app. Nu is het zaak om nog even een kamer aan te wijzen in de app voor de nieuwe lamp en je bent klaar. Je kunt de naam van de toegevoegde lamp uiteraard wijzigen in een zelfgekozen naam. Heb je nu een kamer gekozen waar je ook andere slimme lampen en een afstandsbediening aan hebt gekoppeld, dan zal de nieuwe lamp automatisch ook op de desbetreffende afstandsbediening reageren.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Zoetermeer.

Used Products Zoetermeer
Plaats 12
2711 AW Zoetermeer

Telefoon: 079-3164605
WhatsApp: 0686222980

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop