0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Zoetermeer

Zoetermeer

Garantie bepalingen

GARANTIEVOORWAARDEN

 

 

De klant heeft uitsluitend op vertoon van de aankoopbon minimaal een maand garantie op uw aangekochte product. Dit houdt in dat indien het product niet goed functioneert, onze technische dienst dit zal trachten te verhelpen. Lukt dit niet dan kunt u het ruilen tegen een vergelijkbaar product, of ontvangt u een tegoedbon.

Afwijkende garantiebepalingen omtrent een artikel zullen op de aankoop bon vermeld worden.

Wanneer de klant online een product gekocht heeft dan heeft de klant 14 dagen de tijd (zichttermijn) na ontvangst van het product om te beslissen of de klant het wil houden of van de koop afziet(herroepingsrecht).

Zichttermijn is geen gebruiktermijn: 

De klant dient tijdens de bedenktijd voorzichtig met het toegezonden product om te gaan. De klant heeft het recht om het product te beoordelen of hij het wil houden, en te proberen zoals hij dat normaal gesproken ook in de winkel zou mogen. Zolang de klant nog niet besloten heeft het product te houden, mag hij het niet gebruiken.

Wanneer de klant het product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of hij de zaak daadwerkelijk wil houden, is deze aansprakelijk voor de waardevermindering. Used Products heeft dus recht op vergoeding wanneer de consument het product gebruikt retourneert.

Nadat de klant zijn besluit om te herroepen aan de Used Products vestiging bekend heeft gemaakt krijgt de klant nog eens 14 kalenderdagen de tijd om het product terug te sturen.

Extra vracht- en leveringskosten en de kosten voor het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de klant.

Terugbetaling vind plaats nadat Used Products het product heeft ontvangen.

Uitzondering herroepingsrecht goederen en diensten:

  • Producten die volgens specificaties van de consument vervaardigd zijn of duidelijk voor een specifiek persoon zijn bestemd;
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden in verband met gezondheidsbescherming of hygiëne waarvan de gesealde verpakking door de consument is verbroken;
  • Games voor de PC en spelconsole, alle software.